Szövetségi tagok

A Magyar Tenisz Szövetség tagja kizárólag a tenisz sportág versenyrendszerében részt vevő sportszervezet (sportegyesület, sportiskola, sportvállalkozás, valamint az utánpótlás-nevelés fejlesztését végző alapítvány) lehet, amely a szövetség célkitűzésével egyetért és a célok megvalósítása érdekében tevékenységében aktívan részt kíván venni, továbbá az alapszabályban foglalt rendelkezéseket elfogadja, és a tagdíjat megfizeti.

A szövetségbe való belépés, illetőleg a kilépés önkéntes. A tagság felvétellel, azaz a belépési nyilatkozat szövetség általi elfogadásával jön létre.

Amennyiben be kívánnak lépni a Magyar Tenisz Szövetségbe, úgy a letölthető dokumentumok között megtalálható tagfelvételi kérelmet töltsék ki, és a sportszervezet 30 napnál nem régebbi bírósági kivonatával/cégkivonatával (eredeti), valamint aláírási címpéldányával/aláírás mintájával (az eredeti példány szövetségben történő bemutatása is elegendő) egyetemben küldjék meg a Magyar Tenisz Szövetség (1037 Budapest, Mikoviny u. 6.) főtitkárának címezve.

 

Letölthető dokumentumok

lap teteje

GS Római Tenisz Club Kupa - 2 Budapest - GS Római Tenisz Club, 2023. október 28-30.