Kedves Kolléga!

Üdvözlünk az MTSZ Edzőképzés oldalán!

Az MTSZ újjáalakult vezetősége - a közgyűlés által elfogadott középtávú szakmai koncepció irányelveinek megfelelően - fontos, kiemelt feladatnak tekinti a szakmai munka színvonalának emelését, ennek érdekében a teniszben dolgozó szakemberek továbbképzését, minősítését.

Ennek megfelelően a nemzetközi kutatási eredmények és bevezetett új szakmai programok, illetve a magyarországi szakmai és edzőképzési tapasztalatok alapján az MTSZ elhatározta, hogy a 2022. évtől megújítja a saját edzőtovábbképzési rendszerét a minősítési feltételrendszer és a programok felfrissítésével, bővítésével.

A Magyar Tenisz Szövetség új edzői minősítési, továbbképzési rendszerének célja, hogy azok az edzők, akik az MTSZ tagszervezeteiben sportolókkal, versenyzőkkel foglalkoznak, megfelelő szintű elméleti és gyakorlati információt kapjanak a sportolók szisztematikus fejlesztéséhez.

A megújult honlap edzőképzési oldalán igyekszünk közreadni azokat a hazai és a nemzetközi teniszvilágban is elismert, új, korszerű ismereteket, amelyek segíthetik a klubokban dolgozó edzők szakmai munkáját.

Létrehoztuk  az MTSZ e-learning platformot és az  MTSZ edzői licenc prémium szolgáltatást, ahol az MTSZ edzői minősítéssel rendelkező kollegák meg tudják nézni az elhangzott előadásokat, videókat, valamint a beküldött anyagokból összeállított gyakorlatbankot.

Az MTSZ Edzői tagsági igazolvány bevezetésével a továbbképzéseken részt vevő és minősítést megszerző edzők számára további kedvező lehetőségeket igyekszünk biztosítani.

Bízunk benne, hogy a megújult képzések és továbbképzések illetve az új minősítési feltételrendszer bevezetése segíteni fogja a Magyarországon dolgozó edzők munkáját és ezáltal a szakmai munka fejlődését!

 

 

 

Image F
Image D