Kedves Kolléga!

Üdvözlünk az MTSZ Edzőképzés oldalán!

Az MTSZ újjáalakult vezetősége - a közgyűlés által elfogadott középtávú szakmai koncepció irányelveinek megfelelően - fontos, kiemelt feladatnak tekinti a szakmai munka színvonalának emelését, ennek érdekében a teniszben dolgozó szakemberek továbbképzését, minősítését.

 

Ennek megfelelően a nemzetközi kutatási eredmények és bevezetett új szakmai programok illetve a magyarországi szakmai és edzőképzési tapasztalatok alapján az MTSZ elhatározta, hogy 2022 évtől megújítja a saját edző továbbképzési rendszerét a minősítési feltételrendszer és a programok felfrissítésével és bővítésével.

A Magyar Tenisz Szövetség új edzői minősítési, továbbképzési rendszerének a célja, hogy azok az edzők, akik a MTSZ tagszervezeteiben sportolókkal, versenyzőkkel foglalkoznak megfelelő szintű elméleti és gyakorlati információt kapjanak a sportolók szisztematikus fejlesztéséhez.

 

A megújult honlap edzőképzési oldalán igyekszünk közreadni azokat a hazai és azokat a nemzetközi teniszvilágban elismert új korszerű ismereteket, amelyek segíthetik a klubokban dolgozó edzők szakmai munkáját.

 

Létrehozzuk  az MTSZ E-learning platformot és az  MTSZ edzői licenc prémium szolgáltatást, ahol az MTSZ edzői minősítéssel rendelkező kollegák meg tudják nézni az elhangzott előadásokat, videókat és a kollegák által beküldött anyagokból összeállított gyakorlatbankot.

Az MTSZ Edzői tagsági igazolvány bevezetésével a továbbképzéseken részt vevő és minősítést megszerző edzők számára további kedvező lehetőségeket igyekszünk biztosítani

Bízunk benne, hogy a megújult képzések és továbbképzések illetve az új minősítési feltételrendszer bevezetése segíteni fogják a Magyarországon dolgozó edzők munkáját és ezáltal a szakmai munka fejlődését!

 

 

Felnőtt Fedettpályás Országos Bajnokság Pécs - Hotel Makár, 2023. február 25-4.