2020.09.15., Budapest

2020. szeptember 15.

A Magyar Tenisz Szövetség székháza ad otthont az éves rendes közgyűlésnek.

FIGYELEM!

Mindannyiunk egészségének és az egymásért való felelősségnek a szem előtt tartásával, a közgyűlés biztonságos lebonyolítása érdekében, a COVID-19 helyzetre való tekintettel Nemzeti Népegészségügyi Központ eljárásrendje alapján az alábbiakról tájékoztatom Önöket.

Az MTSZ vezetősége nevében kérünk mindenkit, hogy kizárólag betegségre utaló tüneteket nem mutató, magát egészségesnek érző személy vegyen részt a közgyűlésen.

Lehetőség szerint csak a szavazásra jogosultak, és kísérő nélkül érkezzenek, a szájat és orrot is eltakaró maszk használata kötelező a résztvevőktől. A helyszínen a megfelelő védőtávolság betartását, illetve a belépés során a lázméréssel történő ellenőrzést és kézfertőtlenítőt a szövetség biztosítja.

Mivel a fenti rendelkezések betartásának ellenőrzése időt vesz igénybe, ezért kérjük, hogy ennek figyelembe vételével érkezzenek a helyszínre a közgyűlés meghirdetett időpontját megelőzően.

Megértésüket köszönjük!
________________________________________________________________________________

A közgyűlés időpontja: 2020. szeptember 15. napja, 15:00 óra
Helyszín: a Magyar Tenisz Szövetség székhelye (1037 Budapest, Mikoviny utca 6.)

A megismételt közgyűlés időpontja: 2020. szeptember 15. napja, 15:30 óra

Helyszíne: a Magyar Tenisz Szövetség székhelye (1037 Budapest, Mikoviny utca 6.)
A megismételt közgyűlés az eredeti napirendbe felvett kérdésekben a megjelent képviselők számától függetlenül határozatképes

Napirendi pontok:
1. Az MTSZ 2019. évi szakmai tevékenységéről szóló beszámoló
2. Az MTSZ 2019. évi pénzügyi beszámolója
3. Az MTSZ 2019. évi közhasznúsági jelentéséről szóló beszámoló
4. Az Ellenőrző Testület 2019. évi beszámolója
5. Az MTSZ 2020. évi költségvetése és mérleg elfogadása
6. Az Alapszabály módosításával kapcsolatos javaslatok nyílt vitája

A csatolt – képviseleti jogosultságot igazoló – eredeti nyilatkozatot (MTSZ Alapszabály 13.§ 5. pontja alapján) kitöltve a közgyűlést megelőzően 4 nappal ( legkésőbb 2020. szeptember 11. napján 24.00 óráig) az MTSZ irodájába levélben (1037 Budapest, Mikoviny utca 6.) eljuttatni szíveskedjenek.

Amennyiben e-mail-ben az info@huntennis.hu küldik meg azt, úgy az eredeti példányt legkésőbb a közgyűlés regisztrációjánál le kell adni azzal, hogy a fenti időpont egyben a beérkezés időpontja, függetlenül a beküldés módjától. (Tehát akár levélben, akár e-mailen küldik a nyilatkozatot, 2020. szeptember 11-én 24.00 óráig az MTSZ irodájába be kell érkeznie legalább egy példánynak).

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy csak a pontosan, hiánytalanul kitöltött nyilatkozatot fogadhatjuk el.

Az MTSZ Alapszabály 13.§ 4. pont alapján a közgyűlésen szavazati joggal a tagok képviselői és/vagy küldöttei rendelkeznek az alábbiak szerint:

- minden tag egy képviselőt/küldöttet delegál
- azok a tagok, akik az országos csapatbajnokság férfi, női szuperliga és I. osztály versenyében szerepelnek, annyi plusz képviselőt, vagy küldöttet delegálnak, ahány csapatuk részt vesz az említett bajnokságokban.

2. Kinder Rába ETO Play+Stay Kupa - 05.04. Győr - Rába ETO, 2024. május 4-5.