Sportpszichológiai konferencia Pécsen!

2023. november 14.

Kedves Sportolók, Edzők, Testnevelők, Sportszülők, Sportvezetők, Sportpszichológusok!

A Sport és Lélek – Sport-pszichoterápiás Egyesület az olimpiai felkészülés hajrájához közeledve megszervezi a II. Magyar Sportpszichológiai Konferenciát.

Időpont: 2023. november 17-18.
Helyszín: 7624 Pécs, Szigeti út 12. PTE ÁOK (Általános Orvostudományi Kar) új oktatási épület aulája

Kétnapos részvételi díj: 40 000,- Ft
32 000,- Ft a pártoló tagoknak,
10 000,- Ft a diákoknak és nyugdíjasoknak.

Egynapos részvételi díj: 20 000,- Ft
16 000,- Ft a pártoló tagoknak,
5 000,- Ft a diákoknak és nyugdíjasoknak.

A díj tartalmazza a részvételt az esti fogadáson és kultúrprogramon, az ebédet nem foglalja magában. A programot alább, csatolva találják.

A Sport és Lélek szakemberei mellett olimpikon élsportolóik és edzőik mutatják be a fejlődésközpontúságot a gyakorlatban. Az elmúlt évek gondolkodása, együttműködése, megélése, tapasztalata is alátámasztja: a sikerhez, a célok eléréséhez nem csak egy út vezet. Előadásaikban beszélnek arról, hogyan kapcsolódik be a sportpszichológus az egyesületi életbe, az edző és sportoló munkájába, hogy egy újragondolt pedagógiai módszer milyen változást képes elérni, és mekkora szerepe van az életkori sajátosságoknak a sportban. Minden sportolóban egy hős él, de támogatás kell, hogy megjelenjen. A tavalyi konferencián ennek érdekében együttműködésre szólították fel az edzőket, szülőket, a sportvezetőket és egyéb sportszakembereket.

A Sport és Lélek csapatának jelszava: Hajrá, de egyensúlyban! Hiszik és vallják, hogy a célok eléréséhez továbbra is a fejlődést kell középpontba állítani és nem a sportoló mögött nézik az embert, hanem az embert tekintve látják a sportolót.

XLII Kispest Kupa 2024 - 06.29. Budapest - Ganz EKM Wekerle, 2024. június 29-30.