PTR tanfolyam 2023-ban is!

2023. szeptember 18.

A Professional Tennis Registry (PTR) célja a teniszoktatás fejlesztése, profi teniszoktatók és teniszedzők képzése a világ minden pontján.  A szervezet biztosítja a tagjai számára az oktatási és képesítési lehetőségeket, segíti az edzői pályán való előrejutást, támogatást ad az edzői munka minden területének fejlesztésében. A PTR tagsággal az egyik legelismertebb nemzetközi profi teniszoktató szervezet tagja lehet.

Általános információk: A Magyar Tenisz Szövetség (MTSZ) a 2023. évi PTR 11-17 éves junior játékosok oktatására és fejlesztésére épülő edzőtovábbképzést 2023. november 3-5. között Budapesten, a Nemzetközi Edzésközpontban (NEK) szervezi meg. A tanfolyam minimum 10 fő jelentkezése esetén indul. 

A tanfolyam fő céljai: Mit, miért, hogyan és mikor kell edzeni, hogy az edzés hatékony legyen?

Az alaptanfolyam és vizsga azoknak az edzőknek szól, akik szakmai tudásukat szeretnék tovább bővíteni a 11-17 éves junior klub és versenyjátékosokkal való oktatásban, edzésben. A műhely az edzőket megtanítja arra, hogy hogyan kell a junior játékosok számára megfelelő edzési környezetet létrehozni különféle kommunikációs és szervezési ismeretek elsajátításával, amelyek ehhez a játékos csoporthoz szükségesek.

További részletek az alább mellékelt információs útmutatóban!

 

Image F
Image D