MTSZ online edzőképzés

2022. november 2.

2023. január 1-jén elindul a Magyar Tenisz Szövetség új edzői minősítési, továbbképzési programjának e-learning platformja, mely ITT érhető el.

Az MTSZ edzői licenc prémium szolgáltatás keretében, ahol az MTSZ edzői igazolvány regisztrációval és minősítéssel rendelkező kollégák hozzáférnek több száz magyar és külföldi oktatóvideó anyaghoz, vissza tudják nézni az MTSZ keretében lezajlott továbbképzések előadásait és a kollégák által beküldött anyagokból összeállított gyakorlatbankot. Az MTSZ edzői igazolvány kiváltásával az edzők regisztrált tagjai lesznek az új magyar teniszedzők közösségének.

Az e-learning platform segítségével igyekszünk közreadni azokat a hazai és nemzetközi teniszvilágban elismert új, korszerű ismereteket, amelyek segíthetik a klubokban dolgozó edzők folyamatos szakmai fejlődését és munkáját.

A Magyar Tenisz Szövetség az edzőképzési program keretében szakmai együttműködési megállapodást kötött a Magyar Edzők Társaságával is, így az MTSZ e-learning platform teniszspecifikus oktatóanyagai mellett, a regisztrált MTSZ edzők hozzáférnek majd a Magyar Edzők Társaságának ( MET ) e-learning felületéhez is, ahol további több száz szakmai oktató anyag válik elérhetővé számukra, olyan általános sportági témákban is (sportpszichológia, teljesítménynövelés, állóképesség fejlesztés, erőfejlesztés, regeneráció stb.

Az MTSZ Edzői tagsági igazolvány kiváltásával és bevezetésével  az edzők regisztrált tagjai lesznek az új magyar teniszedzők közösségének és az e-learning platform hozzáférése mellett a továbbképzéseken részt vevő és minősítést megszerző edzők számára további kedvező lehetőségeket igyekszünk biztosítani.

MTSZ Edzői licenc prémium tagsági regisztráció (MTSZ edzői tagsági igazolvány) és e-learning platform hozzáférésének folyamata: 

Küldd vissza e-mailben az itt lévő linkeken található MTSZ és MET regisztrációs adatlapokat
egy digitális, min. 300dpi felbontású, világos háttérrel rendelkező igazolványképpel együtt a következő e-mail címre: edzokepzes@huntennis.hu

MTSZ regisztrációs adatlap

MET regisztrációs adatlap

A sikeres regisztráció után az MTSZ megküldi számodra az MTSZ Edzői licenc prémium tagságának éves díjáról szóló számláját.

MTSZ Edzői tagsági díj: 25.000 Ft / év, mely magában foglalja a Magyar Edzők Társaságának éves tagsági díját is.

Amint beérkezett az MTSZ számlájára a díj, e-mailben kiküldjük az e-learning platformok hozzáféréséhez szükséges, személyre szabott belépési információkat, illetve az igazolvány elkészülése után postázzuk az MTSZ Edzői tagsági igazolványt.

Figyelem! 2023-tól csak érvényes MTSZ edzői licenccel és MTSZ EDZŐI igazolvánnyal és tagsággal rendelkező edző kaphat MTSZ által javasolt és nyújtott támogatást. 2023. január 1-től MTSZ tagszervezet akkor részesülhet pályázati támogatásban, ha legalább 1 MTSZ licences edzővel

III. Egyetemi Tenisz Kupa Budapest - Muskétás Teniszcentrum, 2023. december 2-3.