Öt hazai előadóval várjuk Önöket a decemberi edzőkonferencián!

2023. november 12.

A 2023. december 9-10-én megrendezésre kerülő konferencia és továbbképzés programja a tenisz versenyjátékosok kondicionális felkészítésére és fejlesztésére összpontosul, és lehetőséget biztosít a már megszerzett MTSZ edzői minősítés(ek) 2024-es évre történő megújítására, illetve az idén bevezetett MTSZ Edzői Tagsági Kártya megszerzésére és megújítására.

A kétnapos esemény programja öt kiváló szakember előadásait foglalja magába. A Magyar Tenisz Szövetség teljesítménydiagnosztikai munkatársa, Géczi Rita a gyorsaságfejlesztésről tart átfogó előadást, míg az MTSZ-ben erőnléti edzőként 2015 óta tevékenykedő Vaskó Balázs témája a top játékosok fizikai felkészítése a mérkőzésekre, ami igencsak testhezálló téma számára, hiszen több játékos is az ő segítségével tört be a top100-ba, jelenleg Fucsovics Márton, Bondár Anna és Gálfi Dalma edzéseit is ő irányítja. 


A Pasarét Tenisz Klub teniszedzője, Udvardy Luca és Valkusz Máté erőnléti trénere, Tóth Péter, valamint kollégája, Tóth Zsombor az állóképesség témáját járja körbe. A szlovák junior és felnőtt válogatott játékosok kondicionális edzéseit 2014 óta irányító Olasz Dávid témája a hatékony prevenció alkalmazása a teljesítményfokozásban, de szóba kerülnek majd speciális és általános eszközök a játékosok rövid- és hosszútávú felkészítésében, és tudományos alapelvek is.

Figyelem! Azoknak az edzőknek, akik MTSZ Play+Stay, D, C, B, A edzői licencüket szeretnék érvényesíteni és meghosszabbítani 2024-re, a részvétel kötelező.

Helyszín: Nemzeti Edzésközpont (1037 Budapest, Mikoviny utca 6.)

Regisztrációs határidő: 2023. november 24.
Regisztráció az alábbi linkenhttps://forms.gle/h7RoAAWKjnN2rNX9A

További részletek és program az alább található kiírásban.

 

Image F
Image D