Sportorvosi vizsgálati lehetőség a Nemzeti Edzésközpontban

2024. június 13.

A Magyar Tenisz Szövetség székházában (1037, Budapest Mikoviny utca 6.) 2024. július 5-én (pénteken) és 6-án (szombaton) ismét sportorvosi vizsgálaton vehetnek részt a gyermek és felnőttjátékosok. Pénteken a Szuperligában, valamint a Kinder korosztályban indulókat várjuk, szombaton a többi sportolót. 

Jelentkezés:
- Július 5. (péntek) 17:00-20:00 - JELENTKEZÉSI LAP
- Július 6. (szombat) 9:00-14:00 - JELENTKEZÉSI LAP

A jelentkezési határidő 2024. július 1. Figyelem, amennyiben a helyek betelnek, a jelentkezést lezárjuk!

Tudnivalók:

A sportorvosi vizsgálat fontos eleme a sportorvosi kérdőív, melyet a 18 éven aluli sportolók vonatkozásában csak a sportoló törvényes képviselője tölthet ki és írhat alá. Ez a nyomtatvány a várakozás közben kitölthető.

A sportorvosi vizsgálat menete: a kitöltött és aláírt sportolói kérdőív ellenőrzése, szóbeli kikérdezés, fizikális vizsgálat, vérnyomásmérés, 12 elvezetéses EKG.

A vizsgálat adatai és az alkalmasság elbírálása után a sportoló minősítése is rögzítésre kerül az elektronikus rendszerben (Sportorvosi Regiszter), valamint papír alapú versenyengedély esetén bepecsételésre kerül a sportolói igazolványba. Ezt követően az érvényes versenyengedély lekérdezhető az OSEI online felületén.

A vizsgálat díja 7000 Ft / gyerek, 8000 Ft / felnőtt, amiből gyermekenként 2000 Ft, felnőttenként 3000 Ft a Sportkórházé, a fennmaradó 5000 Ft pedig a doktornő illetménye. Kérjük, mindenképp KÉSZPÉNZBEN fizessenek, kártyás fizetésre ezen a napon nem lesz lehetőség!


Image F
Image D