Partnerségben a Tennis Europe és a Redbull

2023. szeptember 1.

A Tennis Europe és a Red Bull összefog, hogy kivételes lehetőséget biztosítson négy tehetséges fiatal teniszező számára, akik az év végi Masters versenyre kvalifikáló legjobb nyolc U14-es és U16-os játékos közül kerülnek kiválasztásra. Ezek a fiatalok ellátogathatnak a Red Bull osztrák Sportolói Teljesítményközpontjába, ahol teljeskörű áttekintést kaphatnak jelenlegi teljesítményükről. 

Ott tartózkodásuk során egy héten keresztül olyan területek szakértőivel dolgozhatnak együtt, mint az erőnléti edzés, fizioterápia, táplálkozás, mentális koncentráció vagy az alvás. Ennek segítségével fejleszthetik magukat, hogy jobb sportolókká váljanak, és elkerüljék a sérüléseket.

Az Európai Tenisz Szövetség (Tennis Europe) elnöke, Ivo Kaderka nagyon izgatott a partnerség miatt, és úgy véli, az általuk nyújtott szolgáltatásoknak erős oktatási aspektusa van, mivel a játékosok megtanulják megérteni, hogyan működik a testük és az elméjük, valamint hogy bizonyos szokások megváltoztatása lehetővé teheti számukra, hogy elérjék csúcsteljesítményüket.

A program szeptember 1-jén indul, a következő Tennis Europe Junior Masters verseny pedig november 1-5-e között zajlik majd Monte-Carlóban, ahol az U16-os korosztályban Kincses Kolos is érdekelt lesz.

Image F
Image D