Felhívás!

2022. december 1.

„Újbuda kiváló sportolója„, illetve „Újbuda kiváló edzője” kitüntetések adományozására

A kitüntetések adományozhatók olyan személyeknek, akik a 2022. évben hazai és nemzetközi sportversenyeken kiemelkedő helyezést értek el a XI. kerületben lakó vagy kerületi sportegyesületben versenyző sportolóként; továbbá olyan személyeknek, akik utánpótlás nevelésben a sportolók versenyekre történő felkészítésében kiemelkedő és példamutató munkát végeznek XI. kerületben lakó vagy kerületi egyesületben tevékenykedő edző-, sportszakemberként.

A kitüntetések kategóriái:

Újbuda kiváló sportolója: a) utánpótlás (ifjúsági) sportolók; b) felnőtt sportolók

Újbuda kiváló edzője: a) nevelő edzők; b) felkészítő edzők (szövetségi kapitányok)

A kitüntetési cím adományozását Újbuda Polgármesterénél a 36/2021./VI. 6./ XI. ÖK sz. rendelet 18.(1) bekezdésében foglaltakon kívül magánszemélyek is kezdeményezhetik.

Az elismerő címek átadására minden év május 6-án, a Magyar Sport Napja alkalmából kerül sor.

A benyújtás módja: A csatolt kitüntetési adatlap a Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata Polgármesteri Hivatal Jegyzői Igazgatóság sportmunkatársai részére (1113 Budapest, Bocskai út 39-41.) a portán leadva vagy postai úton beküldve az Önkormányzat részére (azonos címre).

A benyújtás határideje: 2023. január 31. (kedd) 16:00

A borítékon szíveskedjenek feltüntetni a következőt: „Újbuda kiváló sportolója” vagy „Újbuda kiváló edzője”. A kitüntetések adományozásáról a Polgármester előterjesztésére a Képviselő testület dönt.

2022. december 1. doc | 34.3 KB

Felnőtt Fedettpályás Országos Bajnokság Pécs - Hotel Makár, 2023. február 25-4.