100. évfordulóját ünnepelte a Budaörsi Sport Club

2024. május 28.

Az 1924-ben alakult BSC vezetői már régóta izgatottan készültek a múlt hétvégi eseményre, amely egész napos programokkal várta a klubtagokat. A legkisebbektől a legidősebbekig mindenki megmozdult a budaörsi focipályán, az este pedig ünnepi vacsorával zárult. Az eseményen részt vett főtitkárunk, Sütő Csilla, valamint Budaörs polgármestere, Wittinghoff Tamás és Bukta Ágnes négyszeres magyar bajnok teniszezőnő is.


Az évforduló alkalmából centenáriumi díjban részesült Dr. Szendrői László, a férfi Szuperliga csapat kapitánya, aki tinédzserkora óta a klub tagja. Egyéni eredményeivel és megbízhatóságával rászolgált az elismerésre. A másik díjazott Komáromi Gábor volt, aki 22 éve dolgozik a BSC tenisz szakosztályán, így ő is méltán nyerte el a kitüntetést.


A BSC eredményességének köszönhetően kiemelt vidéki támogatásban részesül. A tenisz szakágban például páratlan játékosuk Udvardy Panna, a juniorok között pedig Heiszer Flórián U16-os versenyző a büszkeségük. A csapatbajnokságban női és férfi szuperliga csapatuk is van, emellett a férfiak első- és másodosztályban is megmérettetik magukat.

Image F
Image D