Vasárnap indul a Felnőtt Országos Bajnokság a Nemzeti Edzésközpontban!

2022. szeptember 22.

Vasárnap a selejtezőkkel elrajtol a Felnőtt Országos Bajnokság, mely hagyományosan a Körmöczy Zsuzsa és a Gulyási István Vándorserlegért zajlik!

A Nemzeti Edzésközpontban megrendezésre kerülő seregszemlén a hölgyeknél ott lesz az utóbbi hetekben nemzetközi színtéren is remeklő Szabanin Natália, aki első felnőtt bajnoki címére pályázik.

Legnagyobb kihívója az utóbbi két év győztese, Tóth Amarissa, valamint a 2019-es bajnok Nagy Adrienn lesz, de az utánpótlás korosztály legjobbjai is pályára lépnek, Molnár Kitti, Bartha Panna, Bíró Melinda és Kis-Czakó Eszter is dobogó esélyes lehet és ne tévesszük szem elől Drahota-Szabó Dorkát sem, aki jelenleg még a selejtező listán szerepel.

A férfiaknál Boros Attila lesz az első számú kiemelt, aki első OB-aranyát szerezheti meg, kihívója azonban akad bőven, többek között a kétszeres egyéni és ötszörös páros bajnok Nagy Péter, vagy a szintén korábbi Davis-kupa válogatott Borsos Gábor.

Rajtuk kívül Zeljenka Martin, Szendrői László, Kis-Balázs Rafael is odaérhet a dobogóra, a fiatalok közül Mészáros Patrik, Szőke Ádám, Hornung Gábor, Gubi Trisztán és Kisantal Botond is veszélyes lehet a nagyokra. 

Mindenkit szeretettel várunk a helyszínen, a belépés minden nap ingyenes!

Metró Kupa - 03.30. Budapest - Metro RSC, 2024. március 30-1.