Május 1.-től minden versenyjelentkezés kizárólag a versenyzónán keresztül történik!

2022. április 21.

Örömmel tájékoztatunk mindenkit, hogy a Magyar Tenisz Szövetség 2022. május 1-től elindítja a VERSENYZÓNA nevű online nevezési és versenyzési rendszerét, a korosztályos és felnőtt versenyzők részére is.

Az ONR-ből betöltésre került adatok azonban hiányosak, kérjük segítségüket a feltöltésben!
Vezetéknév Keresztnév profiloldal: https://www.versenyzona.hu/profile
Belépési adatok:
Email: minta@mail.com
Jelszó: 1234567

BELÉPÉS MENETE: Kérjük az első belépést a leírtak alapján végezze:

1)       Az e-mail mezőbe írja be az ONR rendszerben használt e-mail címét

2)       A jelszó mezőbe írja be az e-mail-ban kapott generált jelszót

3)       Amennyiben a generált jelszóval nem sikerült a belépés, kattintson IDE új jelszó létrehozásához. https://www.versenyzona.hu/forgotpassword

4)       A sikeres első belépés után a képernyő bal oldalán a profil, majd jelszó szerkesztése gomb megnyomása után változtassa meg jelszavát. A régi jelszó mezőbe írja be a generált jelszót, az új jelszó mezőbe pedig a használni kívánt jelszót, majd erősítse meg az új jelszót. A beküldés gombbal véglegesítheti a jelszó megváltoztatását.

5)       Ezután az irányító pult majd, profil szerkesztése gomb megnyomásával kérjük pontosan töltse ki a hiányzó adatokat, majd a változtatások mentése gombbal véglegesítse a változásokat.

Kérjük ellenőrizzék és egészítsék ki a hiányzó adatokat, különös tekintettel a sportorvosi engedélyhez szükséges TAJ számmal, amit az Országos Sportegészségügyi Intézet (OSEI) adatbázisból azonosít a rendszer.

Figyelembe véve a hatályos kormányrendeletet, abban az esetben, ha a sportorvosi engedély érvényessége 2021.12. 04 után járt le, az engedély 2022. június 30-ig meghosszabbításra kerül

Az OSEI sportorvosi azonosítás előfeltétele a nevezéseknek, anélkül a versenynaptár nem elérhető, így a versenyző nem nevezhető.
A teendőkről a belépés után közvetlen az irányítópulton lehet tájékozódni.

A rendszerben az első verseny a 2022. május 07-09-én megrendezésre kerülő ETC és Park Kupa.  
Ezekre és az utána lévő versenyekre már csak kizárólag ezen a rendszeren keresztül lehet nevezni.

Az ONR rendszer májustó megszűnik!!!

FIGYELEM!

Április 1-től nem áll módunkban játékengedélyt (sárga kiskönyvet) kiállítani. Helyét az online profil váltja fel. ( Kivételt képeznek a CSB-n részt vevő játékosok )

Amennyiben probléma merül fel, az „Üzenet az MTSZ-nek” gomb segítségével tudnak segítséget kérni, amelyeket ügyfélfogadási időben: H-CS 9 – 16 óra, P 9-14 óra között tudunk megválaszolni.

Dobó István Kupa- Eger - ÚJ IDŐPONT Eger - Egri VTK, 2022. június 11-13.