Ismét nagy sikert aratott a Play+Stay páros bajnokság!

2024. június 7.

Tavaly október után ezúttal a Nemzeti Edzésközpontban, szabadtéren mérkőztek a legkisebb teniszezők, akik összesen nyolc kategóriában gyakorolhatták a páros játékot.

A legfiatalabbak (U8) a piros pályákon játszottak, a csoportmeccseket követően három győzelemmel az Olárnyik Zénó/Horvai Soma (Pillangó TSE) páros ünnepelhetett, második helyen Neményi Noé és Prisztóka Mátyás (Volvex SE) végzett. A lányok rájátszása során a MESE versenyzői, Mátyás Zsófia és Nemes Szonja állhattak a dobogó tetejére, miután felülmúlták a Bakonyi Emma/Juhász Betta (SVSE) párost.


A narancs (U9) versenyszámban egy PG teniszes kettős, Erdei Helga és Chen Zixin szerzett aranyérmet, míg a fiúknál a MESE versenyzői, Nagy Kolos és Richter Márton diadalmaskodtak. Második helyen végzett a Patkó Janka/Varga Nadin Lara (PVTC) duó, valamint a döntőben nagy csatában maradt alul az Eczeti Vince (Szalai Barna TK)/Hamsik Dániel (BVSC) kettős.


A legnagyobbaknál, azaz a zöld (U11) versenyszámban a lányok mezőnyében Siklósi Odett és Dekovics Luca (MTK) hozhatták el a serleget, őket pedig a Beviz Natasa/Pósfai kinga (Tenisz Műhely) páros követte a dobogón. A fiúk bajnoka a Gyuricza Ákos/Hollósi Nimród (MTK) kettős lett, a döntőben Almai Sámuel (MTK) és Nemes Mirkó (MESE) ellen nyertek.


Vegyes párosban győzött:
U9: Erdei Helga (PG Tenisz) és Hamsik Dániel (BVSC)
U11: Polgárdi Zita (PG Tenisz) és Nemes Mirko (MESE)

Mindenkinek gratulálunk! A szeptemberi csapatbajnokságig augusztusban a KTC Play+Stay kupán léphetnek pályára a gyerekek.

További eredmények ITT. További fényképek az MTSZ Play+Stay Facebook oldalán.

XLII Kispest Kupa 2024 - 06.29. Budapest - Ganz EKM Wekerle, 2024. június 29-30.