A Tenisz Műhely és a Balatonalmádi SE sikerét hozta a Play+Stay csapatbajnokság

2022. szeptember 19.

Az egy héttel korábbi selejtezőket követően most szombaton már a Play and Stay CSB döntőt rendeztük a Nemzeti Edzésközpontban. Öt leány és hét fiú együttes volt érdekelt a döntőben, a tornára azonban összesen negyvenöt csapat közel száznyolcvan játékosa nevezett.

A fiúk mezőnyében házidöntőt rendeztek, ugyanis a Tenisz Műhely mindkét csapata bejutott a nyolcas tábla döntőjébe. A budapesti klub 2-es, Kosztoványi Brúnó, Szűcs Milán, Gonzales Miron összetételű gárdája előbb a MESE két csapatát győzte le 2-1 arányban, majd a BTC 1-es csapatát ugyanilyen arányban, a fináléban pedig a TM 1-es csapata volt az ellenfelük, akiket szintén 2-1-re győztek le és így a magasba emelhették a győztesnek járó trófeát, melyet Sütő Csilla, az MTSZ főtitkára és Noszek Péter, az MTSZ elnökségi tagja adott át.


A lányoknál a Farkas Eszter, Nemes Júlia, Varga-Karas Emese összeállítású Balatonalmádi SE győzedelmeskedett a csoportmérkőzéseket követően, megelőzve a Bíbic TC, a CSO-KO,a Tenisz Műhely és a ZTE csapatát.


A résztvevők ajándékait a Mattel Europa BV biztosította, mely támogatást ezúton is köszönünk!

Gratulálunk a játékosoknak és felkészítő edzőiknek!

Az esemény képeit itt találjátok: https://www.flickr.com/.../721777203022.../with/52365729632/


 

III. Egyetemi Tenisz Kupa Budapest - Muskétás Teniszcentrum, 2023. december 2-3.