GY.I.K. - Tennis Europe regisztráció

2024. február 29.

Mit kell tennem, ha nevezni szeretnék egy Tennis Europe versenyre?

Minden játékosnak, aki Tennis Europe vagy ITF versenyen indul, IPIN (International Player Identification Number) számot kell létrehoznia. Az IPIN számot csak egyszer kell elkészíteni, ez a játékos egész pályafutása alatt ugyanaz marad.

Ahhoz, hogy a játékos nevezni tudjon a versenyekre érvényes IPIN számmal kell rendelkeznie. AZ IPIN szám érvényessége a befizetéstől számított egy évig tart.

Az IPIN regisztráció nagyon egyszerű, a www.itftennis.com/ipin oldalon érhető el angol, francia és spanyol nyelven. A regisztráció során meg kell adni a játékos alapadatait, majd online kell fizetni - a junioroknál ez 2024-ben 45 USD.

Az IPIN szám megszerzését követően a Tennis Europe oldalán (https://www.tenniseurope.org/member/createaccount.aspx) is el kell végezni egy nagyon egyszerű regisztrációt, mely során a már elkészült IPIN számot is meg kell adni. Itt fizetni már nem kell.

Amikor ez a regisztráció is készen van, a bejelentkezést követően már lehet is nevezni a Tennis Europe versenyekre a rendszeren belül.

 

2. Kinder Rába ETO Play+Stay Kupa - 05.04. Győr - Rába ETO, 2024. május 4-5.